Sismes

Sergi G. Oset

Gatzara és una nova col·lecció dedicada als autors d’aquí i al fantàstic en català. Dues píndoles literàries contra l’avorriment pel preu d’una. Mireu atentament les cobertes abans de consumir; contraindicades per a pells fines i ments obtuses; possibles efectes secundaris com diversió, rialles i molts WTF!

Sismes és el llibre que el teu cunyat voldria cremar perquè li recorda massa com va gaudir de la sonda aquella nit que va ser abduït als cims de Montserrat.

Va acompanyat d’Un bibliotecari de Mart d’Enric Herce.

Títol Original:

Sismes

Traducció:

Format:

Rústica amb solapes (14x19cm)

ISBN:

978-84-124980-0-4

Data de llançament:

Abril de 2022

Col·lecció

Gatzara
#1

Il·lustració de coberta:

Jagoba Lekuona

Longitud:

224 pàgines

Preu:

18,00€

SERGI G. OSET (Barcelona, 1972). Autor que fonamenta la seva producció literària en la minificció positrònica, el Bizarro i l’Splatterpunk. Les seves narracions han aparegut en antologies com Visions del purgatori (Males Herbes), Catalunya Mítica i Valores familiares (Orciny Press), Les cròniques del Concili Fetiller: Arcana o Samaniat (Edicions SECC) i en revistes com Plesiosaurio, Lemuria, Catarsi, Quimera i Branca. Ha publicat reculls de microrelats com El último vuelo del Microraptor (Editorial Nazarí, 2015), Hipermatrònic, l’hiperbreu que va sorgir de l’espai profund (Orciny Press, 2017) i traduït Nines, Linxs, Nais d’Stergin Osetkinj (Pathosformel, 2021); el llibre de relats de gènere escrit a sis mans Malsons de gat (Editorial Hermenaute, 2016) i la novel·la Adzum i els Monoculars: Fusió! (Edicions SECC, 2020).