«Llengua materna» s’endú dos Premis Ictineu
octubre 21, 2021
Premis Ictineu per Llengua materna

Ahir, dimecres 20 d’octubre de 2021, es va celebrar a la llibreria Gigamesh de Barcelona la cerimònia d’entrega dels Premis Ictineu 2021, corresponents a obres de gènere fantàstic publicades l’any anterior.

Ens complau anunciar-vos que «Llengua materna» de la Suzette Haden Elgin va ser guardonada amb dos premis: el de millor obra traduïda —guardó ex aquo amb «Guàrdies! Guàrdies!» de Terry Pratchett, editat per Mai Més—, premi que va recollir l’Eduard Castanyo com a traductor, i el de millor il·lustració de coberta, on tant el públic com el jurat van coincidir a premiar la superba tasca d’il·lustració d’en Manuel Gutiérrez; a causa de compromisos professionals en Manu no va poder assistir a l’entrega i el premi el vam recollir els editors.

Des de Chronos volem agrair el suport i l’escalf rebut durant aquests dos anys de viatge editorial per part dels nostres lectors, un trajecte que amb aquests dos reconeixements en forma de premi ja considerem un primer cim. Esperem que no sigui l’últim!

Agrair també a Gigamesh i a la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia l’organització d’aquesta fantàstica jornada que ens va permetre retrobar amics i companys.

Llarga vida a la #CiFiCat!