L’home dels ulls compostos

Wu Ming-Yi

Inclou il·lustracions interiors d’Elisa Ancori i un pròleg de Javier Altayó.

L’Alice ha perdut el marit i el fill en un accident a la muntanya i ja no té esma per viure. L’Atrie s’ha de fer a la mar per complir amb el ritu dels segons fills de l’illa de Wayo-wayo. Ambdós semblen condemnats a morir, però una catàstrofe mediambiental a la costa de Taiwan provocarà que es coneguin. Aquesta trobada donarà un nou sentit a les seves vides.

Traduït a més de 14 idiomes, Ursula K. Le Guin va equiparar aquest èxit internacional amb el realisme màgic llatinoamericà. Raons no li falten: eco-ficció realista i mites dels aborígens taiwanesos conflueixen en un llibre que ens parla de com l’empatia, els records i l’escriptura poden guarir les ferides de l’ànima.

Títol Original:

Fuyanren (複眼人, 2011)

Traducció:

Mireia Vargas Urpí

Format:

Rústica amb solapes (14x21cm)

ISBN:

978-84-124980-1-1

Data de llançament:

Setembre 2022

Col·lecció

Arcàdia
#2

Il·lustració de coberta:

Elisa Ancori

Longitud:

488 pàgines

Preu:

23,00€

WU MING-YI (Taoyuan, Taiwan, 1971). Compagina l’escriptura amb la tasca de professor de literatura sinòfona a la Universitat Nacional de Dong Hwa. Fuyanren (複眼人), publicada el 2011 i traduïda a múltiples idiomes, és la seva novel·la més internacional i és un curós exemple de la seva sensibilitat artística i compromís mediambiental.