L’Extern

Ada Hoffmann

L’Extern és la porta d’entrada a una trilogia que barreja space opera i horror còsmic, una història de superació que ens obrirà la ment a altres realitats. L’autora va més enllà de la temàtica de ciència-ficció i LGTBI i incorpora un protagonista no-normativa, la Yasira Shien, que és autista. Coneixerem de primera mà quins són els conflictes que pateixen les persones neurodivergents en el seu dia a dia i ens adonarem que fins i tot el gest més petit pot tenir múltiples conseqüències i interpretacions.

El reactor Talirr-Shien és una gran fita tecnològica per als humans i suposarà la fi de la dependència de la tecnologia divina, un llast que s’arrossega des de la Guerra dels Morlocks; pels Déus, en canvi, és una mena d’heretgia. La destrucció de l’Orgull de Jai a causa d’un accident farà que la Yasira Shien s’aventuri a la recerca de la doctora Talirr, la seva tutora. El desastre també posarà de manifest els poders de l’Extern, una força temuda fins i tot pels mateixos Déus.

Títol Original:

The Outside (2019)

Traducció:

Anna Llisterri Boix

Format:

Rústica amb solapes (14x21 cm)

ISBN:

978-84-121195-6-5

Data de llançament:

Setembre 2021

Col·lecció

Voyager
#2

Il·lustració de coberta:

Marina Vidal

Longitud:

576 pàgines

Preu:

22,95€

ADA HOFFMANN. Autori de la saga L’Extern i de diversos relats curts i poemes. Autisti autorepresentadi, molts dels seus personatges són no-neurotípics. Treballa com a professori adjunti de Ciència Computacional a una universitat canadenca i va fer el seu doctorat sobre la capacitat d’ensenyar les computadores a escriure poesia.