Entrevista al Quimèric de Ràdio Sabadell
març 6, 2021
Logo del Quimèric a Ràdio Sabadell

Ara fa gairebé un any vam visitar per primer cop els estudis de Ràdio Sabadell. Des del Quimèric, potser el millor programa de ràdio en català pel que fa a la difusió de la cultura friqui (literatura, cinema, jocs, etc…), vam fer balanç del nostre primer any de vida com a projecte editorial. Tot seguit, només uns dies més tard, tots ens vam confinar a casa i la pitjor de les distopies va esdevenir realitat.

Malgrat que la maleïda pandèmia ho ha canviat tot, les ones radiofòniques amb l’experta veu de la Karen Madrid han seguit retransmetent el pols d’una cultura del fantàstic que no ha parat de bategar. Amb el propòsit de mirar endavant i fer un resum d’aquest segon any de vida de Chronos la Karen ens va fer una entrevista telemàtica —tal com manen els cànons d’aquesta nova normalitat— i vam poder presentar les novetats per aquest 2021: vam parlar de «Trescafocs» d’Adrian Tchaikovsky i de «L’Extern» d’Ada Hoffmann. També vam avançar alguna pista sobre el nostre títol més arriscat, una aposta ferma per la literatura de gènere apte per a tots els públics que veurà la llum el pròxim any 2022.

Esperem que la propera visita, aquest cop per presentar les novetats del 2022, la puguem fer en condicions i presencialment. I és que us ho podem ben assegurar, un cop tastes la màgia de la ràdio des de l’estudi no hi ha res que la pugui superar. Tenim ganes de tornar-vos a veure, amics del Quimèric! 😉