Ens unim a Llegir en Català!
gener 19, 2021
Chronos i Llegir en Català

Fa més d’una setmana que es va fer oficial la incorporació de Chronos a Llegir en Català i encara ens sembla un somni, però la vostra resposta, estimats lectors, i el feedback que hem tingut a xarxes ens demostren que tot és real.

Des de Chronos ens hem proposat créixer i no hi ha millor manera que fer-ho de la mà d’aquells que admires. Aquest 2021 iniciem una nova aventura juntament amb el grup Llegir en Català, una associació d’editorials en llengua catalana que és un referent en el sector i un model d’esforç cooperatiu exemplar. La notícia és doblement bona perquè ens incorporem conjuntament amb Mai Més Llibres, una altra editorial friki que va néixer poc abans que nosaltres i amb la qual hem crescut agermanats.

Estem convençuts que Llegir en Català ens aportarà aquesta visibilitat que ens feia falta per seguir avançant. La vostra estima ja la tenim, apreciats lectors, però sens dubte volem arribar més enllà. Anhelem que la literatura de gènere no s’encaselli i que tingui la visibilitat que mereix, sobretot pel que fa als mitjans de comunicació i de crítica literària.

Amb aquests companys de viatge no hi ha res impossible i segur que farem del fantàstic el nostre estendard. Llarga vida a la #cificat!