Ens trobem a La Setmana!
setembre 8, 2021
Banner La Setmana 21

Benvolgudes i benvolguts.

Ens complau anunciar-vos que per segon any consecutiu serem presents a La Setmana del Llibre en Català, l’esdeveniment més important a casa nostra pel que fa a la difusió de la literatura en català. Aquest 2021 la fira es tornarà a emplaçar al Moll de la Fusta i tindrà lloc durant deu dies, del 10 al 19 de setembre.

Com l’any passat ens trobareu a una caseta —la 17-18— compartida amb altres companys de Lec. Juntament amb Mai Més formarem el racó friqui de La Setmana, i a l’estand hi podreu trobar totes les nostres novetats. Enguany hi durem «L’Extern» d’Ada Hoffmann, una aposta arriscada d’una autora que, malgrat ser novell, ja ha estat nominada a uns premis importants. La novel·la enceta una trilogia que barreja space opera i horror còsmic i la protagonista de la qual és una científica autista, la Yasira Shien, que mirarà de descobrir quines forces ocultes i devastadores ha alliberat amb el seu darrer experiment.

En el marc de La Setmana també podreu escoltar l’Edgar Cotes, el traductor de «Trescafocs», en la xerrada Divendres joves que tindrà lloc el divendres 10 a les 20:00h a l’escenari 3. En aquesta taula rodona, que contarà amb altres ponents il·lustres com la Marina Vidal, es parlarà sense embuts de literatura de gènere.

Us hi esperem carregats de llibres i somriures.