Ciutat

Clifford D. Simak

«La ciutat és un anacronisme. La seva existència s’ha perllongat més enllà de la seva utilitat: l’agricultura hidropònica i l’helicòpter d’ús privat l’han condemnat a desaparèixer. Avui en dia els homes poden volar centenars de quilòmetres per anar a treballar i tornar volant a casa quan acaben la jornada. Ja no tenen cap necessitat de viure amuntegats. La ciutat, com a institució humana, és morta».

Viatgeu cap al futur de la mà de diferents personatges de la nissaga dels Webster.  Submergiu-vos en les seves vivències, narrades pels historiadors i estudiosos dels mites. Coneixeu el seu destí particular i, de retruc, el de tota la humanitat. Endinseu-vos a Ciutat de Clifford D. Simak, una novel·la carregada de sensibilitat i nostàlgia que us convidarà a reflexionar cap a on evolucionem com a espècie.

Ciutat es va publicar l’any 1952. És una novel·la amb format fix-up construïda a partir de relats curts (escrits entre 1944 i 1951) enllaçats per un conjunt de notes introductòries. L’any 1973, en morir John W. Campbell, editor d’Astounding, l’autor el va voler homenatjar afegint un Epíleg. Aquest novè capítol, inèdit fins a dia d’avui al nostre país, s’ha inclòs en la present edició.

Títol Original:

City (1952)

Traducció:

Scheherezade Surià

Format:

Rústica amb solapes

ISBN:

9788412119503

Data de llançament:

Novembre de 2019

Col·lecció

Tràntor
#1

Il·lustració de coberta:

Elsa Velasco

Longitud:

320 pàgines

Preu:

19,95€

CLIFFORD D. SIMAK (Millville, 1904 – Minneapolis, 1988). Escriptor estatunidenc de ciència-ficció. Guardonat en diverses ocasions amb premis literaris com l’International Fantasy Award, l’Hugo, el Nebula o el Locus; l’any 1977 va ser nomenat Gran Mestre de l’SFWA. Habitual de publicacions com Wonder Stories i Astounding Science Fiction, les seves novel·les i relats destaquen per un elevat component humà i un fort arrelament a la terra.