Chronos a la Literal d’Hivern
desembre 2, 2020
Cartell Literal d'Hivern

A causa de la pandèmia la Literal 2020 s’ha reinventat. La fira d’idees i llibres radicals ha canviat de dates (se celebrarà els pròxims dies 12 i 13 de desembre) i combina el format virtual i presencial. Aquest any l’Editorial Chronos hi serà present i us volem informar del que hi podreu trobar.

Al llarg del cap de setmana del 12-13 tindran lloc a la fàbrica Fabra i Coats del barri barceloní de Sant Andreu tot un seguit de presentacions, conferències i xerrades que tenen com a eix central els llibres, la defensa dels drets i la igualtat. Una d’aquestes xerrades durà el títol d’«El moment dolç del fantàstic català té veu de dona». A aquesta taula rodona hi seran presents les editores de Mai Més Llibres, Hermenaute i Edicions SECC. Chronos també hi serà present, però ho farà a través de l’Anna Llisterri, traductora que en aquests moments treballa en un dels nostres pròxims títols, «L’Extern» d’Ada Hoffmann. D’aquesta manera les conferenciants seran totes dones i el treball de les traductores guanyarà visibilitat. L’acte es farà seguint totes les normes de seguretat i tindrà un aforament limitat. Si hi esteu interessats podeu reservar la vostra plaça al següent enllaç:

El moment dolç del fantàstic català té veu de dona

D’altra banda a partir d’avui ja està obert el mercat del llibre, que aquest any serà 100% virtual. Hi podreu comprar els nostres títols i ajudareu així a promocionar la cultura i permetre que iniciatives tan necessàries com la Fira Literal es puguin celebrar malgrat el difícil context que ens ha tocat viure. A continuació us deixem l’enllaç a la Literal d’Hivern perquè pugueu entrar i remenar:

Us hi esperem!